Over Ons

Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van onroerend goed in Duitsland en bieden geïnteresseerden ook ondersteuning bij de aankoop van onroerend goed. Bij het kopen of verkopen van een huis in Duitsland zijn er veel aspecten waarmee u rekening moet houden, te beginnen met de onderhandelingen, via de taxatie, financiering, verzekering, het notariële koopcontract en de daadwerkelijke eigendomsoverdracht. Met de juiste beslissingen kun je er het maximale uit halen. Holland Immocenter staat aan uw zijde en toont haar meerwaarde als makelaarskantoor in Duitsland.

Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van woningen in Duitsland en tevens helpen wij mensen bij het aankopen van woningen. Bij een huis kopen of verkopen in Duitsland komen allerlei aspecten kijken variërend van onderhandelen, taxatie, financiering, verzekering, notariële aktes en de uiteindelijke overdracht. Door de juiste keuzes te maken kunt u het maximale eruit halen. Holland Immocenter kan u hierbij terzijde staan en zal zijn meerwaarde bewijzen als makelaar in Duitsland.

Holland Immocenter is een dynamisch en gedreven makelaarskantoor dat zich kenmerkt door persoonlijke begeleiding, gedegen expertise en een groot Nederlands en Duits netwerk.

Gedurende het gehele proces van verkoop, aankoop of (ver)huur behartigen wij uw belangen. Verder verzorgen wij het gehele traject waarbij service, kwaliteit en resultaat voorop staan.

Ons systeem

Advies
In een vrijblijvend adviesgesprek bespreken wij uw vastgoedvraagstukken en houden daarbij rekening met uw wensen. U profiteert van onze marktkennis.

Evaluatie
Onze taxatie wordt uitgevoerd volgens officiële en beproefde taxatieprocedures. Hierbij hoort ook een inspectie ter plaatse van uw woning.

Exposé
Wij maken voor u een professioneel exposé waarin alle relevante informatie uit uw documenten en professionele vastgoedfoto’s worden gecombineerd.

Marketing
Bij het op de markt brengen van onroerend goed voeren wij een kredietcontrole uit en gebruiken wij onze database ook om potentiële kopers te zoeken. Wij adverteren uw woning online en lokaal.

Bezienswaardigheden bekijken
Wij organiseren de bezichtigingsfase en nodigen alleen potentiële geïnteresseerden uit. Ons team is het aanspreekpunt voor alle vragen over de koop- of huurwoning.

Onderhandeling
Tijdens de onderhandelingsfase gebruiken wij onze expertise en onderhandelingsvaardigheden om de biedprijs te verdedigen en consensus tussen de onderhandelende partijen te bewerkstelligen.

Notaris benoeming
Wij stellen het koopcontract op en begeleiden het sluiten van het contract met de notaris. Ook bespreken wij met u de juridische formulering en contractbepalingen.

Oplevering van de huur- en koopwoning
Ook nadat de verkoop of verhuur is afgerond staan ​​wij nog steeds voor u en uw zorgen rondom de woning klaar.

Marketingpakket/diensten
Foto’s van onroerend goed
De professionele beelden van onze vastgoedfotografen helpen de tijd die nodig is om uw vastgoed op de markt te brengen, te verkorten.

Exposé 
Wij combineren alle afbeeldingen en relevante informatie over uw woning in ons professioneel geschreven exposé, dat beschikbaar is in digitale en gedrukte versies. Hierdoor krijgen geïnteresseerden optimaal inzicht.

Portalen voor onroerend goed
Wij presenteren uw woning op onze website en in de online vastgoedportals. Ook beheren wij alle vragen, bezichtigingsafspraken en kredietcontroles van uw geïnteresseerden.

Energiecertificaat
Wij bezorgen u gratis een energiecertificaat voor uw woning, zodat voor u alles juridisch in orde is.